Bingo Online

Bingo este un joc care este cunoscut și jucat în întreaga lume, inclusiv în România. De când a apărut acesta și până în zilele noastre jocul de bingo ... Citiți mai multe

vulkanvegas logo
6000 RON Bonus
150 Rotiri gratuite
5/5
icecasino logo
6000 RON Bonus
270 Rotiri gratuite
4/5
Gift image Vrei un bonus special?Lasă-ne e-mailul tău! IA BONUSUL


bingo online

Ce este bingo?

Bingo este un joc de noroc de cazinou în care jucătorii primesc anumite numere imprimate pe cărtonașe și aranjate în secvențe aleatorii. Numerele trebuie să fie asociate cu numerele extrase aleatoriu de o gazdă (apelant). Jucătorul câștigă atunci când numerele potrivite sunt aranjate pe rând. Acest joc a fost jucat în mod tradițional în cazinourile din întreaga lume. Cu toate acestea, datorită tehnologiei moderne, pariorii pot juca acum un joc de bingo online pentru bani în România.

Cazinourile online fac posibilă accesarea serviciilor de jocuri de noroc oriunde și oricând. Spre deosebire de vremurile de demult când jucătorii trebuiau să viziteze sălile de Bingo și evenimentele Bingo pentru a juca Bingo, bingo online este accesibil prin glisarea cu degetul sau cu un click de mouse. Acum trebuie doar să ai un desktop sau un dispozitiv mobil și o conexiune stabilă la internet pentru a juca Bingo pe bani reali.

Jucătorii de bingo din România se pot înscrie cu ușurință pe site-urile web alese fără a vizita niciun cazinou terestru. De asemenea, pot cumpăra bilete online și pot urmări sesiunile de Bingo de pe un desktop sau dispozitiv mobil. Cele mai bune cazinouri online, cum ar fii Superbet, Casa Pariurilor, Fortuna îți permit, de asemenea, să joci și alte jocuri, cum ar fi jocuri cu sloturi și jocuri de masă, pe lângă urmărirea sesiunilor de Bingo.

Varietățile comune de Bingo online includ 75 de bile, 80 de bile, 90 de bile și 30 de bile. Fiecare varietate de joc Bingo vine cu câteva reguli simple pe care jucătorii noi le pot înțelege cu ușurință. Rezultatele jocurilor sunt corecte, deoarece combinațiile câștigătoare sunt generate folosind software-ul RNG (Random Number Generator). Pentru a te bucura de Bingo fără manipulare, corect, înregistrați-vă la cazinourile pe care le recomandăm.

Bingo Online:
+ Pro Accesibilitate Comoditate Bonusuri
- Contra Interacțiune socială limitată Pot exista probleme de conectivitate Poate să-ți creeze dependență

Istoria bingoului

Cea mai veche istorie înregistrată a unui joc de tip bingo a început în anii 1500 în Italia. Se crede că a început ca un descendent al jocului italian de tip loterie „Lo Guioco del Lotto D'Italia”. Se puteau bucura de acest joc toate clasele, de la bogați la săraci, și a fost un joc social fantastic, care a oferit o formă distractivă de jocuri de noroc

O versiune franceză ulterioară a fost cunoscută sub numele de Le Lotto, iar apoi o versiune mai nouă Tombola a apărut în Germania la începutul secolului al XIX-lea. Acesta a fost, de asemenea, folosit în scopuri educaționale pentru a-i învăța pe copii tabele de multiplicare, ortografie și chiar istorie.

Jocul pe care îl cunoaștem și îl iubim acum a apărut în jurul anilor 1920, când un bărbat pe nume Edwin Lowe din Atlanta a dat peste joc la carnavalele și târgurile din SUA. Jucătorii strigau „beano” în loc de bingo în acele zile, iar el a devenit total hipnotizat de joc și de modul în care jucătorii lui vor continua să joace până la primele ore ale dimineții.

A decis să ducă jocul la New York și de aici a început numele de bingo. Un prieten al lui Lowe's juca într-o zi și brusc a strigat „bingo” din greșeală. Jucătorii au găsit asta amuzant și așa a fost cunoscut jocul de atunci.

Primul site de bingo online s-a numit Bingo Zone , lansat în SUA în 1996. Site-ul inițial era extrem de simplu ca stil, totuși a deschis calea pentru ca lumea bingo-ului online să crească și să înflorească.

Până în 2000, existau aproximativ 20 de site-uri de bingo online din care să alegi, iar acum bingo online poate fi jucat aproape la toate cazinourile online din România.

Variante de bingo

Variante de bingo

În mod surprinzător, nu există doar un singur bingo online. De-a lungul timpului s-au inventat diferite tipuri de variante de bingo de care jucătorii se pot bucura.

Există diferite tipuri de jocuri de bingo pentru a juca, cum ar fi jocuri de bingo online obișnuite, jocuri de bingo cu jackpot prestabilit și jocuri speciale de bingo. Acum să discutăm în detaliu toate aceste jocuri de bingo diferite și noi.

Jocurile de bingo online obișnuite sunt jocurile de bingo cu 75 de bile, jocurile de bingo cu 90 de bile, jocurile de bingo cu 80 de bile și jocurile de bingo cu 30 de bile, cunoscute și sub numele de bingo rapid.

90-bile

Jocul de bingo cu 90 de bile este un joc comun în România la care folosește, evident, 90 de bile. Iată alte detalii despre această variantă de bingo :

  • Cărțile sunt compuse dintr-o grilă de 39 cu 5 cifre și 4 spații negre goale pe fiecare linie. Pentru a juca jocul sunt folosite șase bilete.
  • Doar un număr poate fi strigat la un moment dat.
  • Trei modele secvențiale alcătuiesc un model câștigător.
  • Prin urmare, reține că fiecare model are o șansă de câștig și un premiu asociat cu acesta.

80 de bile

Bingo cu 80 de bile este unul dintre noile jocuri de bingo care a devenit popular în ultimii ani. Jocul se joacă pe o carte de 4 pe 4 cu o culoare corespunzătoare (roșu, galben, albastru sau alb) în fiecare coloană. Cartea câștigătoare are numere care corespund modelului predeterminat al jocului. O linie diagonală peste card, de exemplu.

75 de bile

Jocul de bingo cu 75 de bile este cunoscut și sub denumirea de bingo din SUA. Jucătorii folosesc cărți de grilă 5 x 5. Marcarea unui model predeterminat care este cel mai probabil să fie orizontal, diagonal sau vertical are ca rezultat o victorie

30 de bile

Acest tip de joc poate fi jucat ca o variantă de bingo cu 90 de bile, 75 de bile sau chiar 80 de bile. Uite ce ar trebui să știi despre această variantă de bingo online :

  • Numerele sunt strigate mai repede decât în ​​jocurile tipice de bingo, asta este singura diferență.
  • Acest tip de joc este grozav pentru jucătorii aflați în mișcare și pentru cei care doresc să participe la câteva jocuri scurte.
  • Este, de asemenea, un joc de bingo în care jocul online cu marcarea automată a cărților este cu net superior jocului într-o sală de bingo, unde bingo-ul rapid poate fi puțin stresant.


Bonusuri de bingo online

Bonusuri de bingo online

Există o varietate de bonusuri de Bingo pe care cazinourile online le oferă pentru a te ajuta să începi jocul. Ar trebui să verifici recenziile noastre de cazinou și să compari site-urile sugerate înainte de a te înscrie la unul. Alege-l pe cel care oferă cel mai bun bonus de bun venit pentru jucătorii de Bingo.

Bonusurile de bun venit ar putea fi un bonus fără depunere în care nu trebuie să faci o depunere pentru a solicita banii bonusului. Ar putea fi, de asemenea, un bonus la depunere în care ți se oferă un bonus în funcție de depunerea inițială pe care o faci.

Există și alte bonusuri la Bingo pentru nou-veniți sub formă de joc gratuit de Bingo, în care jucătorii noi pot juca gratuit.

Majoritatea bonusurilor Bingo vin cu cerințe de pariere care trebuie îndeplinite înainte de a putea solicita banii bonusului. Cu toate acestea, există și bonusuri unice de Bingo care nu vin cu nicio cerință de pariere . Este important să afli care sunt termenii și condițiile acestor bonusuri la bingo.

Reguli de bingo

Reguli de bingo

Jocul de bingo online este un joc foarte cunoscut și simplu de jucat, însă este bine cajucătorii să afle câteva dintre regulile generale înainte de a începe să se joace.

Dacă jucătorii caută cele mai bune sfaturi de bingo online, au ajuns la locul potrivit. În acest articol, vom discuta cele mai bune trucuri pe care jucătorii de bingo online trebuie să le cunoască pentru a se distra.

În primul rând, trebuie să-ți achiziționezi cardurile de bingo și vei putea alege un cazinou online care bingo care se potrivește bugetului tău. În general, cu cât cardul de bingo este mai scump, cu atât premiile sunt mai mari.

Apoi, trebuie să se potrivească numerele de pe cărțile de bingo cu cele extrase de la aparatul de bingo. Câștigi premiul dacă ești primul jucător care le egalează. Dacă tu și alți mai mulți jucători faceți bingo în același timp, veți împărți premiul. Există diferite moduri de a câștiga, după cum urmează:

Patru colțuri

Probabil una dintre cele mai ușor de realizat combinații de bingo, deoarece aveți nevoie doar de patru numere. Scopul jocului va fi să potrivești cele patru numere de colț de pe cardul tău cu numerele care sunt extrase din aparatul de bingo.

Linia

Aceasta este una dintre cele mai comune combinații într-un joc de bingo. Dacă nu sunt oferite patru cornere, acesta va fi de obicei primul joc pe care îl vei juca. Scopul jocului va fi să potrivești toate numerele din orice linie înaintea oricărui alt jucător pentru a câștiga premiul.

Full house

Aceasta este partea principală a jocului care are de obicei cea mai mare valoare a premiului. Uneori, aceasta poate fi jucată pe aceeași carte cu Linia și Four Corners, sau poți cumpăra o carte de bingo și poți juca pentru un Full House direct. Scopul jocului este să potriviți fiecare număr al cărții tale.

Strategii/Cum să câștigi

bingo

Bingo este un joc cu o istorie bogată și, prin urmare, considerat parte a culturii oamenilor. Jocul este destul de popular pentru aspectul său social. Cu toate acestea, este și un joc de strategie care îți va cere să-ți aduci cunoștințele și abilitățile.

Învățarea diferitelor strategii de bingo online te va ajuta să-ți crești șansele de câștig. Acest ghid a fost pregătit având în vedere interesul jucătorului. Citește mai departe pentru a descoperi cele mai bune strategii de bingo online.

Strategia Granville

Strategia din bingo Granville este recunoscută drept una dintre cele mai eficiente strategii. Inventatorul acesteia a avut convingerea că există un model în numerele de bingo și că acesta poate fi identificat. În general, identificarea unui astfel de model este considerată dificilă din cauza faptului că numerele extrase în joc sunt aleatorii.

Cu toate acestea, Granville a reușit să estimeze probabilitatea diferitelor combinații de numere și a susținut că selecția cărtonașului este cel mai important pas în jocul de bingo. În acest sens, el a recomandat ca un card ideal ar trebui să aibă o distribuție echilibrată între numerele mici și mari, între numerele pare și impare și să includă o varietate cât mai mare de ultime cifre ale numerelor.

Ia în considerare să cumperi mai multe cărți de bingo

Aceasta este una dintre cele mai populare strategii printre fanii bingo. Cu cât ai mai multe cărți, cu atât probabilitatea de câștig este mai mare. Deci, data viitoare când te înscrii pentru bingo online, asigură-te că ai cumpărat mai multe cărți pentru a îți spori șansele de câștig.

Cu mai multe carduri, numărul care este extras poate fi pe oricare dintre multele tale carduri. În plus, a avea multe cărți înseamnă, de asemenea, că ai șanse mai mari de a completa modele pe oricare dintre cărțile de bingo multiple.

Strategia Tippett

Strategia Tippett este o altă strategie bună de bingo pentru câștig. Metoda este mai puțin folosită de jucători. Deci, vei avea un avantaj. Tehnica Tippett a fost realizată de Tippett, un statistician britanic. După multă examinare a probabilităților și a statisticilor, Tippett a recomandat că, cu cât un joc de bingo cu 75 de bile este mai extins, cu atât este mai probabil ca bilele de bingo extrase să se apropie de numărul mediu de treizeci și opt. Când este un joc mai limitat, atunci numerele extrase sunt mai aproape de numărul 1 și 75.Author image
autor
Andrei Popescu e-mail

Expert cazinou online